Menu

Vakantiehuis Appartement Toscane Florence

Tavernelle
Casa La Torre apt. Loggia 2 pers.
De vakantiewoning voor 2 personen gelegen tussen Florence en Siena. Bloemrijke tuin met zwembad 9 x 4, omringd met ligstoelen en parasols, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de vallei van de Elsa, met de torens van San Gimignano in de verte. .
Prijzen: vanaf € 570 per week
Tavernelle
Casa La Torre apt. Solatia 4+1 pers.
De vakantiewoning voor 4+1 personen is gelegen te midden van een bloemrijke tuin, waarin ook het zwembad 9 x 4, omringd met ligstoelen en parasols. Hier heeft u een schitterend uitzicht over de vallei van de Elsa, met de torens van San Gimignano in de verte.
Prijzen: vanaf € 810 per week
Tavernelle
Casa la Torre apt. Torre 2+1 pers.
Appartement Torre is een van de vijf appartementen van Casa La Torre, prachtig gelegen in de Chianti heuvels nabij Tavernelle. Zwembad, wifi, airco
Prijzen: vanaf € 660 per week
San Gimignano
Poggiluglio 3 apt 2+1 pers
Poggiluglio met 3 appartementen voor 2+1 personen, ligt in alle rust en toch op maar 5 minuten lopen van de toegangspoort Porta San Giovanni, van San Gimignano. Hier heeft u het beste van 2 werelden, rust, zwembad en toch op loopafstand van een wel heel speciaal stadje.

Prijzen: vanaf € 500
Tavernelle
Casa la Torre apt. Belvedere 3-4 pers.
Het huisje Belvedere ligt op het landgoed van Casa La Torre en is geschikt voor 3+1 personen, 2 slaapkamers een voor 2 en slaapkamer voor 1 persoon. Zwembad, wifi, airco, privé terras.
Prijzen: vanaf € 660 per week
Tavernelle
Casa la Torre apt. Visconti 4+1 pers.
Appartement Visconti is een van de 5 appartementen van Casa La Torre, een voormalige Middeleeuwse toren verbouwd tot sfeervolle vakantiewoning met 5 appartementen.Prachtige ligging, bloemrijke tuin, zwembad met panoramische uitzicht over de vallei van de Elsa.
Prijzen: vanaf € 810 per week
Florence-San Gimignano
La Fattoria, appartement voor 2 + 1 personen
Toscane, wijnboerderij op landgoed van 180 hc, met een prachtig uitzicht op de torens van San Gimignano. Op het landgoed staan 2 boerderijen. In een van deze boerderij ligt apt. Lavanda voor2+1 personen. Gedeeld zwembad 14 x 7, wasmachine, wifi.
Prijzen: vanaf € 299 per week
San Gimignano
Fattoria Paterno 3 appartementen voor 4+2 personen
Toscane, San Gimignano, voormalige boerderij rustig gelegen 2 km buiten San Gimignano. 6 sfeervolle appartementen waarvan 2 appartement voor 4 of 5 personen. Zwembad 14 x 7 op panoramische positie. Wifi, Airco
Prijzen: vanaf € 950 per week
Montaine- Florence
Rigone in Chianti 4 apt. 5 pers.
Wijnboerderij op landgoed van 14hc, landelijk gelegen en toch op maar 1 km afstand van het dorpje Montaione. Op het landgoed liggen drie historische gebouwen met appartementen waarvan een gebouw met 4 appartementen met 3 slaapkamers voor 5-6 personen, elk met eigen terras. Groot zwembad, 20x8, wifi.
Prijzen: vanaf € 815 per week
Montecatini Val di Cecina
Relais Melograno 3 apt voor 4 en 4+2 pers.
Toscaanse kust,. Voormalige Toscaanse boerderij, prachtig gelegen tussen Volterra en de Toscaanse kust. Recentelijk gerestaureerd tot een comfortabele vakantiewoning met 6 sfeervolle appartementen waaronder 3 apt. voor 4 en 4+2 pers. Internet, airco, Zwembad 16 x 8.
Prijzen: vanaf € 490 per week
Montereggioni
Agriturismo Poderino, apt. voor 4 personen
Toscane, Agriturismo Poderino prachtig gelegen in de Chianti, te midden van de wijnvelden. Apt. Cantina is geschikt voor 4 personen, gedeeld zwembad, wifi.
Prijzen: vanaf 620 per week
Montereggioni
Agriturismo Poderino 2 apt. voor 2+2 pers.
Agriturismo Poderino met 2 appartementen voor 2+2 personen, prachtig gelegen in de Chianti, te midden van de wijnvelden. Zwembad, wifi.
Prijzen: vanaf € 485 per week
Montespertoli-Florence
Casolare San Lorenzo 2 apt. voor 2+2 personen
Casolare San Lorenzo ligt in het hart van de Chianti op ongeveer 30 km van Florence. De hooggelegen Casolare biedt 10 zeer verzorgde en comfortabele appartementen voor 2+2 personen voor en 4+2 personen, ieder met privé terras. Zwembad 20 x 9 met apart kinderbad, tennisbaan.
Prijzen: vanaf € 560 per week
Montaione
Borgo Montaione, 3 appartementen voor 6 pers.
Borgo Montaione is rustig en centraal gelegen op een panoramische positie in het hart Toscane. De Borgo is verdeeld in vakantiewoningen met 15 appartementen waarvan 3 appartementen voor 6+2 personen. Zwembad 6 x 12 met apart kinderbad 5 x 3, speeltuin, Wifi. Airco
Prijzen: vanaf € 710 per week
Montaione
Il Poggio, Agriturismo met 10 apt. voor 2+2 pers.
In de glooiende Toscaanse heuvels ligt de wijnboerderij Il Poggio, met 17 appartementen, verdeeld over diverse gebouwen en 3 vrijstaande huizen, waarvan 10 appartementen voor 2 of 2+2 personen.
Groot zwembad, 20 x 10, kinderbad, tennisbaan, kinderspeelplaats, restaurant, wifi.
Prijzen: vanaf € 450 per week
Montaione
Borgo Montaione 5 appartementen 2+2 pers.
Borgo Montaione is rustig en centraal gelegen op een panoramische positie in het hart Toscane. De Borgo is verdeeld in vakantiewoningen met 16 appartementen waarvan 5 appartementen voor 2+2 personen. Zwembad 6 x 12 met apart kinderbad 5 x 3, speeltuin, Wifi. Airco
Prijzen: vanaf € 480 per week
Montaione
Borgo Montaione, 7 appartementen voor 4 pers.
Borgo Montaione is rustig en centraal gelegen op een panoramische positie in het hart Toscane. De Borgo is verdeeld in vakantiewoningen met 16 appartementen waarvan 6 appartementen voor 4+2 personen. Zwembad 6 x 12 met apart kinderbad 5 x 3, peeltuin, Wifi. Airco
Prijzen: vanaf € 570 per week
Montaione
Brunelleschi, vrijstaand, 6+2 pers. La Valle
Vrijstaand huis Brunelleschi voor 6+2 personen ligt op het landgoed La Valle bij Montaione. Gedeeld zwembad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 925 per week
Montaione
Apt. Michelangelo 6+2 pers. La Valle
Appartement Michelangelo 6+2 pers. bevindt zich op landgoed La Valle op 1 km afstand van Montaione. Zwembad 7 x 14 met apart kinderbad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 925 per week
San Gimignano
Appartement Gallo, 2+1 personen, Casa La Proda
Begane grond appartement voor 2+1 personen gelegen in vakantiewoning het prachtige Toscaanse landschap, nabij San Gimignano, tussen Florence en Siena. Gedeeld zwembad 6 x 12. Wifi
Prijzen: vanaf € 520 per week
Montaione
Apt. Donatello 4+2 pers. La Valle
Appartement Donatello voor 4+2 pers. ligt op het landgoed La Valle, 1 km afstand van het dorpje Montaione met winkels en restaurants.
Zwembad 7 x 14 met apart kinderbad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 770 per week
Montaione
Appartement Rossini 2+1 pers.landgoed Fignano
Het begane grond appartement Rossini, 2+2 personen, 60m2, ligt op het landgoed Fignano, nabij Montaione.
Zwembad, wifi, satelliet tv
Prijzen: vanaf € 595 p.w.
San Gimignano
Appartement Corte, 4 personen, Casa La Proda
Begane grond appartement voor 4 personen gelegen in vakantiewoning het prachtige Toscaanse landschap, nabij San Gimignano, tussen Florence en Siena. Gedeeld zembad 6 x 12. Wifi
Prijzen: vanaf € 630 per week
Montaione
Apt. Rafaello 4+2 pers. La Valle
Appartement Rafaello, 4+2 pers. bevindt zich op landgoed La Valle op 1 km afstand van Montaione. Zwembad 7 x 14 met apart kinderbad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 770 per week
Montaione
Casa Vivaldi, 9 pers, landgoed Fignano
Casa Vivaldi is een 9-persoons appartement, gelegen op de 1e etage van de Casa Grande, op het landgoed Fignano. In de Casa Grande bevinden zich nog 2 andere appartementen. Gedeeld zwembad, wifi.
Prijzen: vanaf € 1180 per week
Montaione - Iano
Agriturismo Soiano, 3 apt. 4+2 pers
Drie appartementen voor 4+2 personen in mooi gelegen Agriturismo ten zuiden van Florence, nabij Montaione. Restaurant, zwembad met kinderbad, wifi.
Prijzen: vanaf € 680 per week
Montaione
Casa Puccini, 8 personen, landgoed Fignano
Casa Puccini is een 8-persoons appartement, gelegen in de Casa Grande, op het landgoed Fignano. In de Casa Grande bevinden zich nog 2 andere appartementen. Gedeeld zwembad, wifi.
Prijzen: vanaf € 1315 per week
Volterra
Agriturismo Campagna, 4 apt. 4+2 personen
Toscane, vier appartementen voor 4+2 personen in prachtig gelegen Agriturismo, slechts12 km van Volterra. Zwembad, wifi, airco.
Prijzen: vanaf € 595 per week
Montaione
Apt. Botticelli, 6+2 pers. La Valle
Appartement Botticelli voor 6+2 pers. ligt op het landgoed La Valle, 1 km afstand van het dorpje Montaione. Zwembad 7 x 14 met apart kinderbad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 830 per week
Montaione- Florence
Agriturismo Torrino 4 apt. 4 personen
Agriturismo Torrino ligt in het hart van Toscane in de heuvels nabij Montaione. Torrino is een bijzonder, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiehuis met 4 appartementen, ieder met eigen terras, een zwembad, restaurant, wifi en veel ruimte rondom.
Prijzen: vanaf € 480 per week
Volterra
Agriturismo Campagna 2 apt. voor 2+2 personen
Toscane, twee appartementen voor 2+2 personen in sfeervolle Agriturismo op slechts 12 km van Volterra. Zwembad, wifi, airco.
Prijzen: vanaf € 420 per week
Montaione - Iano
Agriturismo Soiano, 4 apt. 2+1 pers
Agriturismo Soiano, met 4 appartementen voor 2+1 pers. prachtig gelegen bij Iano, ten zuiden van Florence. Zwembad, fitness, restaurant, wifi.

Prijzen: vanaf € 620,- per week
Staggia
Podere di Staggia 4 apt. 2-4 pers.
Podere di Staggia is een vrijstaand huis in de Chianti met 4 appartementen waarvan drie voor 4 personen en een voor 2 personen, allen met privé terras.
Prachtig gelegen zwembad 6 x 15. Wifi aanwezig
Prijzen: vanaf € 400 per week
Montaione - Florence
Il Poggio 11 apt. 4+2 personen
In de glooiende Toscaanse heuvels ligt de wijnboerderij Il Poggio, met 17 appartementen, voor 2, 4 en 6 personen, verdeeld over diverse gebouwen en 3 vrijstaande huizen. Groot zwembad, 20 x 10, kinderbad, tennisbaan, kinderspeelplaats, restaurant, wifi.
Prijzen: vanaf € 505 per week
Montespertoli- Florence
Casolare San Lorenzo 8 apt. 4+2 personen
Casolare San Lorenzo ligt in het hart van de Chianti op ongeveer 30 km van Florence. De hooggelegen Casolare biedt 10 zeer verzorgde en comfortabele appartementen voor 2+2 en 4+2 personen, privé terras.
Zwembad 20 x 9 met apart kinderbad, tennisbaan.
Prijzen: vanaf € 665 p.w.
San Gimignano
Casa Gloria, woning voor 5-6 personen
Toscane, San Gimignano. Casa voor 5/6 personen gelegen op een landgoed met diverse vakantiehuizen, nabij het middeleeuwese stadje San Gimignano. Terras onder de bomen met zicht op zwembad. 15 x 8
Prijzen: vanaf € 560 per week
Montaione- Florence
Rigone in Chianti 5 apt. 4-5 personen
Wijnboerderij op landgoed van 14hc, prachtig landelijk gelegen en toch op maar 1 km afstand van het dorpje Montaione met zijn voorzieningen. Op het terrein bevinden zich drie historische gebouwen, waarvan twee gebouwen met in het totaal 5 appartementen met 2 slaapkamers voor 4-5 personen, elk met eigen terras. Groot zwembad, 20x8, wifi.

Prijzen: vanaf € 815 p.w.
Montaione - San Vivaldo
Agriturismo Le Capanne, 3 apt: 7, 4 en 2 pers.
Agriturismo Le Capanne is rustig gelegen in de glooiende heuvels van Toscane nabij San Vivaldo.
De voormalige boerderij is verdeeld in drie appartementen voor 2, 4 en 7 personen elk met eigen entree en terras. Zwembad 6 x 12.
Prijzen: vanaf € 410 per week
Florence- San Gimignano
La Fattoria, 2 appartementen 4-5 personen
Wijnboerderij op landgoed van 180 hc, met een prachtig uitzicht op de torens van San Gimignano.
Op het landgoed staan 2 boerderijen. In een van hiervan bieden wij 2 appartementen aan voor 4-5 personen. Gedeeld zwembad 14 x 7, wasmachine, wifi.
Prijzen: vanaf € 545 per week
San Gimignano
Casa Simone 4 apt 2 -4+ 2 pers.
Casa Simone, vakantiehuis met 4 appartementen voor 2 tot 4 pers. zwembad 13 x 4 , gelegen tussen de wijngaarden, olijfbomen, en graanvelden, nabij het middeleeuwse dorpje San Gimignano.
Prijzen: vanaf € 540 per week
Montelupo - Florence
La Tenuta, 10 apt . 2 - 7 personen
La Tenuta, vakantiehuis,met 7 verzorgde appartementen voor 4-7 personen en twee vrijstaande huisjes met 3 appartementen voor 2 tot 4 personen allen met Airco. Gelegen nabij Florence. Zwembad 14 x 7. Wifi
Flexibele verhuur ook in het hoogseizoen
Prijzen: vanaf € 545 per week
San Gimignano
Fattoria Raciano, wijnboerderij 5 apt. en 2 cottages
Toscane, San Gimignano, Mooi gelegen wijnboerderij op slechts 5 km van San Gimignano.
De Fattoria bestaat uit een villa met 5 comfortabele app. voor 2+2 personen en 2 cottages, met airco, voor 4 en 5 personen. Wifi. Zwembad 14 x 7
Prijzen: vanaf € 630 per week
Colle val d Elsa
Relais Bandini 8 apt. voor 2 tot 7+2 personen
Relais Casa Bandini was in de middeleeuwen een gastenverblijf voor kooplieden, in 1990 is het complex overgenomen en in de loop der jaren met zorg gerestaureerd tot vakantiewoningen voor 2 tot 7 (+2)personen. Mooi gelegen zwembad, restaurant, wifi, airco.
Prijzen: vanaf € 565 per week
Castellina in Chianti
Borgo Sicelle, 10 apt. voor 2, 4 en 6 personen
Toscane, Chianti. Borgo in het hart van de Chianti, tussen de mooie stadjes Greve en Castellina, op 25 km van Florence. De gerenoveerde borgo huisvest 10 appartementen, voor 2, 4 tot 6 personen. Zwembad op panoramische positie, wifi
Prijzen: vanaf € 490 per week
San Gimignano
Fornacelle, 4 pers huisje en 2 apt. 4 en 5 pers.
Wijnboerderij nabij San Gimignao met vrijstaand huisje voor 4 personen en 2 apt. voor 4 en 5 personen. WiFi. Zwembad 16 x 5 op panoramische positie.
Prijzen: vanaf € 645 per week
Vecchiano
Borgo San Rossore 11 apt 2 - 6 pers. vrijstaand huis 6-10 pers.
Borgo San Rossore, centrale ligging op 8 km van het strand, 10 km van Pisa en 20 km van Viareggio.
Tien appartementen geschikt voor 2 tot 6 personen en een vrijstaand huis voor 6+4 pers.
Gedeeld zwembad 18 x 5, fietsen, airco, wi-fi
Prijzen: vanaf € 310 per week
San Gimignano
Fattoria Paterno 3 appartementen voor 2+2 personen
Toscane, San Gimignano, voormalige boerderij rustig gelegen 2 km buiten San Gimignano, 6 verzorgde appartementen waarvan 4 apt. voor 2+2 personen.
Mooi gelegen zwembad 14 x 7, Wifi, Airco
Prijzen: vanaf € 750 per week
Montecatini Val di Cecina
Relais Melograno 3 apt. 2+2 personen
Toscaanse kust, Montecatini val di Cecina. Voormalige Toscaanse boerderij, prachtig gelegen tussen Volterra en de Toscaanse kust. Recentelijk gerestaureerd tot een comfortabele vakantiewoning met 6 sfeervolle appartementen waarvan 3 voor 2+2 personen.
Internet, zwembad 16 x 8.
Prijzen: vanaf € 409 per week.
Colle Val d‘Elsa
Il Bosco, apt. voor 5 pers. in vrijstaand huis
Toscane, Colle Val d‘Elsa ruim 5 persoons appartement met internet, gelegen op begane grond van vrijstaand huis met 2 slaapkamers en privé zwembad op slechts 2 km van Colle Val d‘Elsa, 1e etage wordt bewoond door de eigenaar. Het appartement kan tegen speciale prijs ook gehuurd worden door 2 personen.
Prijzen: vanaf € 380 per week

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap