Menu

Zoek & Boek

Homes to Remember | Vakantiewoningen

Vakantie in La Bella Italia, iets om je op te verheugen en met plezier op terug te kijken!

De karakteristieke vakantiehuizenmooie villa's, authentieke boerderijen en comfortabele appartementen die wij aanbieden zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ligging en uitzicht. Ze bevinden zich op prachtige locaties, aan de Toscaanse kust, nabij Florence, San Gimignano en Siena in Toscane, TodiPerugia in Umbrie en bij de kust en in het binnenland van de Marken. Goed bereikbaar vanuit Nederland en in de buurt van vliegvelden waar u goedkoop op kunt vliegen zoals Bologna, Pisa en Rome. Deze steden bevinden zich op gemiddeld 2 uur rijden van uw vakantie accommodatie.  

Persoonlijk advies over uw vakantie en beschikbaarheid

Wij bemiddelen sinds 1996, met heel veel plezier, bij de verhuur van vakantiehuizen in de regio's Toscane, Umbrië en De Marken. Wij kennen de streek en de vakantiehuizenAl onze vakantiehuizen hebben we zelf bezocht. Daardoor kunnen we u uitstekend adviseren over uw ideale vakantieverblijf, en dat doen we graag! Alle vakantiewoningen die wij aanbieden hebben we uitgebreid beschreven: hoe meer je weet des te beter je kunt kiezen!

Links op de startpagina vindt u het keuzemenu met een filter, waarmee u gericht kunt zoeken naar het ideale vakantiehuis, maar u kunt ons ook een mailtje sturen waarin u aangeeft wat u zoekt en in welke periode, wij zullen uw dan een overzicht sturen van vakantiehuizen die beschikbaar zijn en aan uw wensen voldoen.

Beschikbaarheid en informatie

Wij werken vooral met particuliere eigenaren, die naast de verhuur van hun huis ook andere werkzaamheden hebben, bijvoorbeeld Agriturismo. Vanwege hun drukke werkzaamheden zijn zij niet zo zorgvuldig met het doorgeven van nieuwe reserveringen. Het kwam dan ook regelmatig voor dat een vakantiehuis als beschikbaar stond op onze website, maar bij de reservering bleek dat het inmiddels verhuurd was. Om teleurstelling te voorkomen hebben wij besloten geen beschikbaarheid meer te vermelden, maar dit op aanvraag te doen.  Wij antwoorden u zo snel mogelijk, vaak dezelfde dag. Mocht de door u aangevraagde vakantiewoning niet beschikbaar zijn dan dan zoeken wij voor u een gelijkwaardig alternatief.

 

Laat mij direct alle vakantiehuizen en appartementen zien

 

Naar Italie in het voor- en naseizoen?

Heeft u de mogelijkheid, bezoek dan Italie in het voor- ( april, mei, juni) of naseizoen (september, oktober, begin november). Het weer is dan over het algemeen heel aangenaam met temperaturen rond de 20 graden, de prijzen zijn laag zowel van de huizen en appartementen als van de vliegtickets,  de natuur is prachtig, in de lente alle tinten groen en velden vol bloemen, in het naseizoen de schitterende herftstkleuren, de steden zijn minder druk en aan de kust is het makkelijk parkeren. 

Genoeg redenen om een bezoek in deze seizoenen te overwegen!

Informatie over onze vakantiewoningen?

Heeft u vragen over ligging of beschikbaarheid, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan via het invullen van het webformulier bij de accommodatie, per telefoon: 0294-261678 of per email: info@homes2remember.nl 
Wij reageren snel, ook in het weekend!

Wij doen er alles aan om u een fijne vakantie met mooie herinneringen te bezorgen!

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap