Menu

Agriturismo Toscane


Toscane is een prachtige bestemming voor uw vakantie. Voor iedere vakantieganger is er genoeg te beleven. Wilt u de sfeervolle stadjes bezoeken, lokale gerechten proeven, wandelen door de mooie natuur of liever relaxen op het strand? Toscane is een geweldige vakantie bestemming.

Beleef het Italiaanse leven in een sfeervolle agriturismo in Toscane. Een agriturismo is in de eerste plaatst een boerderij. Landbouw is het hoofdinkomen. Toerisme mag in een agriturismo niet de overhand krijgen. De boerderijen en landgoederen zijn vaak al decennia lang in de familie en gaan over van vader op zoon. U verblijft vaak in gerenoveerde boerderijen of landhuizen met appartementen. Soms zijn het kamers op een rustige, af en toe zelfs afgelegen, landgoederen. Het kan dan ook zijn dat u de laatst kilometers over een onverharde weg moet rijden.
Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, men is trots op de producten en zal u dan ook graag rondleiden op het landgoed en u kennis laten maken met alle wat hun land voortbrengt. ?Dit varieert van wijn, olijfolie tot kaas, honing, jam maar ook granen en graanproducten.

Een aantal Agriturismo’s heeft een restaurant waar de eigenaar of eigenaresse (of de oma!) de scepter zwaait. Hier worden heerlijke lokale specialiteiten en eigen producten geserveerd. Een  agriturismo uit het aanbod van Homes to Remember hebben allemaal een zwembad, speelgelegenheid voor kinderen en de mogelijkheid tot het huren van mountainbikes. ??Rustig gelegen maar niet te afgelegen zodat u heerlijk ontspannen bij het zwembad kunt combineren met een bezoek aan de prachtige cultuursteden van Toscane of een dagje aan het strand.

Homes to Remember helpt u graag met het vinden van een passende Agriturismo voor een geslaagde vakantie en mooie vakantie herinneringen. Bekijk ons aanbod of neem contact op via (0294) 261678 of stuur een email naar info@homes2remember.nl

 

Home

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap
echo '
'	;