Menu

Appartement Toscane

Een eigen appartement is heerlijk als je in je vakantie in Toscane een beetje op jezelf wilt zijn, maar ook je kinderen de mogelijkheid wilt geven om andere kinderen te ontmoeten. Een appartement in Toscane met faciliteiten zoals een mooi gelegen zwembad, televisie, internet en kinderspeeltuin.

Een appartement in Toscane uit het aanbod van Homes to Remember zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ga je bijvoorbeeld graag uit eten, maar wil je ook de Italiaanse keuken zelf uitproberen? Dit kan uitstekend in de eigen keuken van het appartement. Je kunt fijn kokkerellen met verse producten, uit de “Orto” aanwezige groente tuin, van de markt of uit de goed voorziene supermarkt.

De appartementen Homes to Remember in Toscane aanbiedt liggen op de mooiste plekjes. Elk appartement is voorzien van alle comfort zoals een ruime woonkamer met bank en/of stoelen. Op de slaapkamer staat een twee persoonsbed of twee één persoonsbedden. De badkamer in het appartement zijn voorzien van een wastafel, douche, toilet en bidet. De badkamer in het appartement is te vinden op de begane grond of op de eerste etage. Elk appartement heeft een eigen terras of balkon zodat u kunt genieten van het mooie Toscane. Wilt je graag je huisdier meenemen? In sommige appartementen is dat geen probleem, maar het mag niet in alle appartementen.

De vakantie appartementen die wij in Toscane aanbieden bevinden zich op kleinschalige complexen. Deze kunnen variëren van 2 tot 16 appartementen, geschikt van 2 tot 6 personen. Elk appartement in Toscane selecteren wij op een rustige ligging. Wel moeten de mooie Toscaanse steden vanuit het appartement goed bereikbaar zijn. Hetzelfde geldt voor de Toscaanse kust, welke gemiddeld om 1 uur rijden ligt. Vakantie appartementen bevinden zich vaak in Agriturismi maar ook in verbouwde landhuizen.

Ben je opzoek naar een mooi appartement in Toscane om een heerlijke vakantie te beleven? Neem dat snel een kijkje in ons aanbod en vindt het appartement naar jouw wensen. Wil je advies ontvangen of heb je vragen? Neem contact op via (0294) 261678 of stuur een email naar info@homes2remember.nl

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap
echo '
'	;