Menu

Bekijk ons overige aanbod

Overig aanbod Italië

Homes to Remember beperkt haar aanbod bewust tot Toscane, Umbrië en de Marken. Daardoor zijn we in staat persoonlijk de mooiste vakantiehuizen te selecteren en u met kennis van zaken te adviseren. De laatste jaren krijgen wij echter steeds vaker de vraag of we geen huizen aanbieden in andere streken van Italië. Om daaraan tegemoet te komen werken wij nu samen met een agentschap in Italië dat huizen aanbiedt in het hele land. Zo kunnen wij ons aanbod verruimen.

Het Italiaanse agentschap is, net als Homes to Remember, ruim 20 jaar werkzaam in de verhuur van huizen in Italië. Het biedt een ruime keuze en heeft een groot team dat, net als, wij alle huizen persoonlijk heeft bekeken. Wij zijn in Italië bij hen op bezoek geweest, hebben een aantal van hun huizen gezien en kennis gemaakt met hun organisatie. Dat heeft ons ervan overtuigd dat wij op één lijn zitten. Ook zij bieden vakantiehuizen en service tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Hieronder vindt u het aanbod van onze Italiaanse partner. Aanvragen lopen via Homes to Remember, wij zorgen voor de persoonlijke afhandeling van uw boeking. Dat is voor u wel zo gemakkelijk: voor vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Bekijk de accommodatie in de andere streken van Italië

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap
echo '
'	;