Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023-2052000

Huur een familiehuis voor een gezamenlijke vakantie in Italië

Steeds meer mensen huren voor speciale gelegenheden en vakanties met diverse familie generaties een groot vakantiehuis of een vakantievilla in Italië. Bij Homes to Remember hebben we een mooi aanbod van ruime huizen in Toscane, Umbrië en Le Marche en weten we hoe leuk het is met familieleden in Italië te kunnen zijn op een mooie eigen stek, van waaruit je kunt doen wat je wilt.

Als je een groter vakantiehuis huurt biedt dat verschillende voordelen. Ten eerste staan deze woningen veelal op ruime terreinen, dus veel privacy. De vakantievilla's bij Homes to Remember hebben allen een zwembad. Daarnaast zijn er meerdere badkamers en terrassen. Je bent dus met elkaar, maar door de ruimte binnen en buiten heeft toch ieder zijn of haar ruimte. Dat kan bijvoorbeeld prettig zijn als de een wat vroeger wil opstaan, of juist wat later naar bed. Je loopt elkaar niet in de weg en kunt doen wat je prettig vindt.
 
Daarnaast liggen onze grote vakantiewoningen vaak dichtbij bezienswaardigheden, dorpjes of steden, waardoor er diverse dingen te doen zijn. Cultuur, wandelen, wijnproeven, fietsen, (water)sporten en uiteraard lekker Italiaans eten of een goede Italiaanse koffie op een terrasje. Boek je net buiten het hoogseizoen? Dan zijn de prijzen per persoon extra interessant en het weer ook prima en is het in de cultuursteden vaak ook net wat rustiger!  BEKIJK HIER TIPS VOOR FLORENCE
 
Hieronder enkele voorbeelden en een link naar meer vakantiehuizen in Toscane en Umbrië. Wij hebben alle huizen persoonlijk bezocht en kunnen je de details die je nodig hebt extra uitleggen als je dat wilt. Staat het ideale huis voor jou er niet bij? Neem dan contact met ons op en we kunnen op verzoek en speciale wensen buiten ons aanbod ook vaak wat voor je betekenen.
 

Waar letten wij op bij de selectie van deze familiehuizen en waar kunnen we je over informeren?

1. Ruime ligging
2. Goed bereikbaar
3. Voldoende parkeergelegenheid
4. Het uitzicht
5. Zwembad met bedden en stoelen
6. Privacy
7. Comfort
8. Goede bedden
9. Dingen te doen in de buurt

 

Enkele voorbeelden

1. Villa Il Poggetto - familiehuis 10 personen in Toscane

Ruim huis voor 10 personen. Landelijk ingericht, 3 badkamers en een ruim privézwembad dat een stukje van het huis verwijderd ligt in de ruime tuin. Diverse zitjes en ook centraal gelegen ten opzichte van bijvoorbeeld Siena. BEKIJK DEZE VILLA.

 

2. Villa Tranquila - familiehuis 12 personen, Le Marche - zwembad

Een zeer ruime vakantievilla voor maximaal 12 personen. Prachtig rustig en geheel privé gelegen in een mooie zone van het heuvelachtige Le Marche. Er is naast de villa een bijgebouw geheel compleet en geschikt voor 2 personen. Verder ruime buitenruimten, met barbecue en diverse zitjes. Je bent hier samen, en hebt volop de ruimte, maar kunt ook genieten als je even rustig een boek wilt lezen.

BEKIJK DEZE FAMILIEVILLA

 

3. Villa Le Stelle - familiehuis 8 personen, Toscane

Om de hoek bij Cortona, een ruim. maar tegelijkertijd knus vakantiehuis voor 8 personen met een prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels. Een mooi infinity zwembad en volop privacy. De eigenaar kan indien gewenst dagelijks of enkele keren per week de lunch of het diner verzorgen. We helpen je hier graag bij.

BEKIJK DEZE FAMILIEVILLA

 

4. Villa Bianca - familiehuis Le Marche, 10-12 personen

Aan de rand van San Severino Marche, een bekende en gezellige plaats, dit ruime huis met veel privacy. Binnen een woonkamer, eetkamer, grote keuken Buiten diverse zitjes, een eigen volleybalveldje, een privézwembad en barbecue. Genieten in de heuvels.

BEKIJK DEZE FAMILIEVILLA

 

5. Villa Graziosa - familiehuis 8 personen, Toscane

Een oude familievilla die verhuurt wordt als vakantiewoning in het hart van Toscane, bij plaatsen als Montepulciano en Pienza. Een gedeeld zwembad en veel privacy. Mooie vergezichten op het dal, gewilde lokatie.

BEKIJK DEZE VAKANTIEVILLA

 

Meer vrijstaande familiehuizen te huur in Toscane en Umbrië