Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023-2052000

Homes to Remember vakantiewoningen Italië

 

Sinds 1996 verhuurt Homes to Remember vakantiehuizen in Italië, waar wij rechtstreeks met de huiseigenaren en lokale agenten werken. Een sterk en betrouwbaar netwerk en een beproefd recept: op die manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. De woningen op de website zijn zo zorgvuldig mogelijk geselecteerd en beschreven. Appartementen en agriturismo's hebben veelal een gedeeld zwembad, vrijstaande vakantiehuizen en villa's vaak een privézwembad.

(foto: oprichtster Martine Breunesse en huidige eigenaar Joost Kok na overname)

Alle accommodaties persoonlijk bezocht en beschreven

Diverse keren per jaar zijn we in Italië en bezoeken de lokaties in ons aanbod en gaan op zoek naar nieuwe vakantiewoningen. Daardoor blijven we goed op de hoogte, houden we de kwaliteit in de gaten en breiden we ons aanbod steeds verder uit. Daar ligt de belangrijkste toegevoegde waarde voor onze klanten in tijden dat er veel direct via internet geboekt wordt op basis van foto's en omschrijvingen. Wij kennen de eigenaar, de ligging, de omgeving en het kwaliteitsniveau. Een van onze criteria bij de selectie van huizen is: "Zouden we hier zelf willen zitten?".  De Homes to Remember vakantiewoningen liggen in het hart van Italië: Toscane vanaf de westkust, Umbrië in het binnenland en De Marken tot aan de oostkust, gebieden die wij goed kennen. 

Una casa da ricordare 

Een huis waar je na je vakantie nog vaak aan terugdenkt: dat is ons streven en dat is waar we de afgelopen jaren veel vakantiegangers mee hebben geholpen. Wij gunnen onze klanten een goede accommodatie om vervolgens te genieten van het mooie Italië: de mensen, de omgeving, het eten, de cultuur. Op reis of vakantie in Italië is een echte beleving en zit 'm vaak al in de kleine dagelijkse dingen: een koffie halen, cultuur snuiven, genieten van de prachtige natuur, sport, mensen ontmoeten, een lekkere lunch of diner. Met vaak verse producten uit de streek. De dagelijkse levensstandaard in Italië draait om het leven. Het zit in de mensen. Dat kun je niet altijd met woorden beschrijven, want het komt uit het hart. Niet voor niets komen mensen er vaak weer terug.

Ook persoonlijk advies of speciale wensen

Via het zoekmenu kun je op onze site selecteren op zaken die je van belang vindt. Heb je een vakantiewoning gevonden? Dan kun je bij iedere woning opgeven of je deze wilt reserveren of eerst meer informatie wenst. Na het maken van je keuze reserveren wij de vakantiewoning voor je in Italië. Op de pagina over onze werkwijze staan meer details. Neem gerust contact met ons op voor advies. Op basis van de wensen kunnen we een vrijblijvende selectie voor je maken. Ook speciale verzoeken, zoals een kok aan huis of fietsen met een gids kunnen we voor je verzorgen.

 

bekijk al onze vakantiehuizen in toscane, umbrië en de marken

 

Voorbeelden van vakantiewoningen in de regio Toscane

Santelli 4 appartementen voor 2-4 personen

Castiglione d 'Orcia- agriturismo Toscane

4 appartementen
3 voor 2 personen
1 voor 4 personen
48 - 75m2
begane grond

Tenuta Santa Laura, 9 appartementen 2-6 personen

Massa Marittima, wijndomein Toscane

9 appartementen
2 - 6 personen
1-3 slaapkamers
begane grond, 1e en 2e etage
lift

Montescudaio, 3 appartementen voor 2+1 personen

Montescudaio- agriturismo Toscane

3 appartementen
2+1 persoon
1 slaapkamer
1 badkamer
begane grond