Menu

Vakantiehuis Appartement Toscane Florence

Montaione
Borgo Montaione, 6 appartementen voor 4 pers.
Borgo Montaione is rustig en centraal gelegen op een panoramische positie in het hart Toscane. De Borgo is verdeeld in vakantiewoningen met 16 appartementen waarvan 6 appartementen voor 4+2 personen. Zwembad 6 x 12 met apart kinderbad 5 x 3, peeltuin, Wifi. Airco
Prijzen: vanaf € 570 per week
Castellia in Chianti
Borgo Sicelle 6 apt. voor 2+1 pers.
Toscane, Chianti. Borgo met 10 appartementen in het hart van de Chianti, tussen de mooie stadjes Greve en Castellina, op 25 km van Florence. Zwembad op panoramische positie, wifi
Prijzen: vanaf € 490 per week
Castellina in Chianti
Borgo Sicelle, 3 apt. voor 4 personen
Toscane, Chianti. Borgo in het hart van de Chianti, tussen de mooie stadjes Greve en Castellina, op 25 km van Florence. De gerenoveerde borgo huisvest 10 appartementen, waarvan 3 appartementen voor 4 personen. Zwembad op panoramische positie, wifi
Prijzen: vanaf € 735 per week
Montaione- Florence
Agriturismo Torrino 4 apt. 4 personen
Agriturismo Torrino ligt in het hart van Toscane in de heuvels nabij Montaione. Torrino is een bijzonder, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiehuis met 3 appartementen, ieder met eigen terras, een zwembad, restaurant, wifi en veel ruimte rondom.
Prijzen: vanaf € 600 per week
Montaione
Borgo Montaione 5 appartementen 2+2 pers.
Borgo Montaione is rustig en centraal gelegen op een panoramische positie in het hart Toscane. De Borgo is verdeeld in vakantiewoningen met 16 appartementen waarvan 5 appartementen voor 2+2 personen. Zwembad 6 x 12 met apart kinderbad 5 x 3, speeltuin, Wifi. Airco
Prijzen: vanaf € 480 per week
Tavernelle
Torre Tavernelle apt. Visconti 4+1 pers.
Appartement Visconti is een van de 5 appartementen van Casa La Torre, een voormalige Middeleeuwse toren verbouwd tot sfeervolle vakantiewoning met 5 appartementen.Prachtige ligging, bloemrijke tuin, zwembad met panoramische uitzicht over de vallei van de Elsa.
Prijzen: vanaf € 810 per week
Montaine- Florence
Rigone in Chianti 4 apt. 5 pers.
Wijnboerderij op landgoed van 14hc, landelijk gelegen en toch op maar 1 km afstand van het dorpje Montaione. Op het landgoed liggen drie historische gebouwen met appartementen waarvan een gebouw met 4 appartementen met 3 slaapkamers voor 5-6 personen, elk met eigen terras. Groot zwembad, 20x8, wifi.
Prijzen: vanaf € 815 per week
Colle Val d‘Elsa
Il Bosco, apt. voor 5 pers. in vrijstaand huis
Toscane, Colle Val d‘Elsa ruim 5 persoons appartement met internet, gelegen op begane grond van vrijstaand huis met 2 slaapkamers en privé zwembad op slechts 2 km van Colle Val d‘Elsa, 1e etage wordt bewoond door de eigenaar. Het appartement kan tegen speciale prijs ook gehuurd worden door 2 personen.
Prijzen: vanaf € 380 per week
Monteriggioni
Agriturismo Poderino, apt. voor 4 personen
Toscane, Agriturismo Poderino prachtig gelegen in de Chianti, te midden van de wijnvelden. Apt. Cantina is geschikt voor 4 personen, gedeeld zwembad, wifi.
Prijzen: vanaf 650 per week
Tavernelle
Torre Tavernelle apt. Torre 2+1 pers.
Appartement Torre is een van de vijf appartementen van Casa La Torre, prachtig gelegen in de Chianti heuvels nabij Tavernelle. Zwembad, wifi, airco
Prijzen: vanaf € 660 per week
San Gimignano
Poggiluglio 3 apt 2+1 pers
Poggiluglio met 3 appartementen voor 2+1 personen, ligt in alle rust en toch op maar 5 minuten lopen van de toegangspoort Porta San Giovanni, van San Gimignano. Hier heeft u het beste van 2 werelden, rust, zwembad en toch op loopafstand van een wel heel speciaal stadje.

Prijzen: vanaf € 400
Montaione
Apt. Botticelli, 6+2 pers. La Valle
Appartement Botticelli voor 6+2 pers. ligt op het landgoed La Valle, 1 km afstand van het dorpje Montaione. Zwembad 7 x 14 met apart kinderbad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 830 per week
Montaione
Donatello appartement 4+2 pers. La Valle
Appartement Donatello voor 4+2 pers. ligt op het landgoed La Valle, 1 km afstand van het dorpje Montaione met winkels en restaurants.
Zwembad 7 x 14 met apart kinderbad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 770 per week
Florence - Montelupo
Tenuta Tizzuali, Nido studio , 2 personen
Tenuta Tizzuali ligt in de Toscaanse heuvels vlakbij Florence. De 10 appartementen op het landgoed zijn geschikt voor 2 tot 7 personen. Zwembad, wifi en airco aanwezig.
Prijzen: vanaf € 690 per week
Montecatini Val di Cecina
Relais Melograno 3 apt voor 4 en 4+2 pers.
Toscaanse kust,. Voormalige Toscaanse boerderij, prachtig gelegen tussen Volterra en de Toscaanse kust. Recentelijk gerestaureerd tot een comfortabele vakantiewoning met 6 sfeervolle appartementen waaronder 3 apt. voor 4 en 4+2 pers. Internet, airco, Zwembad 16 x 8.
Prijzen: vanaf € 490 per week
Tavernelle
Torre Tavernelle apt. Belvedere 3-4 pers.
Het huisje Belvedere ligt op het landgoed van Casa La Torre en is geschikt voor 3+1 personen, 2 slaapkamers een voor 2 en slaapkamer voor 1 persoon. Zwembad, wifi, airco, privé terras.
Prijzen: vanaf € 660 per week
Florence, Montespertoli
Tenuta Tizzuali, apt. Fiordaliso 5 personen
In de Toscaanse heuvels, op nog geen een half uur rijden van Florence, ligt het landgoed TenutaTizzuali. Deze voormalige boerderij is prachtig verbouwd tot landhuis met 7 appartementen en twee bijgebouwen met drie appartementen, geschikt voor 2 tot 7 of 8 personen.
Prijzen: vanaf € 970 per week
Florence, Montelupo
Tenuta Tizzuali, Fienile, 4 personen
In de glooiende Toscaanse heuvels, op nog geen een half uur rijden van Florence, ligt het mooie landgoed Tenuta Tizzuali. totaal 10 appartementen varierend van 2 tot 7 personen, airco, wifi, zwembad.
Prijzen: vanaf € 925 per week
Florence- Montelupo
Tenuta Tizzuali Vite 4 personen
In de glooiende Toscaanse heuvels, op nog geen een half uur rijden van Florence, ligt het landgoed met 10 vakantiewoningen variërend in grootte van 2 tot 8 personen.
Prijzen: vanaf € 900 per week
Montelupo- Florence
Tenuta Tizzuali apt. Rosa 4 pers.
In de Toscaanse heuvels bij Florence ligt het landgoed Tenuta Tizzauli. Op het landgoed een landhuis met 7 appartementen en twee bijgebouwen met drie appartementen, geschikt voor 2 tot 7 of 8 personen.
Prijzen: vanaf € 900 per week
Florence-San Gimignano
Lavanda, appartement voor 2 + 1 personen
Toscane, wijnboerderij op landgoed van 180 hc, met een prachtig uitzicht op de torens van San Gimignano. Op het landgoed staan 2 boerderijen. In een van deze boerderij ligt apt. Lavanda voor2+1 personen. Gedeeld zwembad 14 x 7, wasmachine, wifi.
Prijzen: vanaf € 330 per week
Montaione- Florence
Rigone in Chianti 5 apt. 4-5 personen
Wijnboerderij op landgoed van 14hc, landelijk gelegen en toch op maar 1 km afstand van het dorpje Montaione. Op het terrein bevinden zich drie historische gebouwen, waarvan twee gebouwen met in het totaal 5 appartementen met 2 slaapkamers voor 4-5 personen, elk met eigen terras. Groot zwembad, 20 x 8, wifi.

Prijzen: vanaf € 815 p.w.
Montelupo - Florence
Tenuta Tizzuali, apt. Carraia, 2 personen
Appartement Carraia voor 2 personen ligt op het landgoed Tenuta Tizzuali In de Toscaanse heuvels, op nog geen een half uur rijden van Florence. Zwembad 14/7, wifi, airco.
Prijzen: vanaf € 690 per week
San Gimignano
Fattoria Paterno appartement voor 5+1 personen
Toscane, San Gimignano, voormalige boerderij rustig gelegen 2 km buiten San Gimignano. 6 sfeervolle appartementen waarvan 2 appartement voor 4 of 5 personen. Zwembad 14 x 7 op panoramische positie. Wifi, Airco
Prijzen: vanaf € 950 per week
Montaione
Borgo Montaione, 3 appartementen voor 6 pers.
Borgo Montaione is rustig en centraal gelegen op een panoramische positie in het hart Toscane. De Borgo is verdeeld in vakantiewoningen met 15 appartementen waarvan 3 appartementen voor 6+2 personen. Zwembad 6 x 12 met apart kinderbad 5 x 3, speeltuin, Wifi. Airco
Prijzen: vanaf € 710 per week
Florence - Montespertoli
Tenuta Tizzuali apt. Ginestra 5+2 pers.
Het landgoed Tenuta Tizzuli is landelijk gelegen, te midden van de wijnvelden in de Toscaanse heuvels, maat toch op nog geen een half uur rijden van Florence. In de voormalige boerderij bevinden zich met 7 appartementen waaronder appartement Ginestra voor 5+2 personen.
Prijzen: vanaf € 1190 per week
San Gimignano
Fattoria Paterno, 2 appartement voor 4 personen
Toscane, San Gimignano, voormalige boerderij rustig gelegen 2 km buiten San Gimignano. 6 sfeervolle appartementen waarvan appartement voor 4 personen. Zwembad 14 x 7 op panoramische positie. Wifi, Airco
Prijzen: € 1000 per week
Florence- San Gimignano
La Fattoria, 2 appartementen 4-5 personen
Wijnboerderij op landgoed van 180 hc, met een prachtig uitzicht op de torens van San Gimignano.
Op het landgoed staan 2 boerderijen. In een van hiervan bieden wij 2 appartementen aan voor 4-5 personen. Gedeeld zwembad 14 x 7, wasmachine, wifi.
Prijzen: vanaf € 550 per week
Monteriggioni
Agriturismo Poderino 2 apt. voor 2+2 pers.
Agriturismo Poderino met 2 appartementen voor 2+2 personen, prachtig gelegen in de Chianti, te midden van de wijnvelden. Zwembad, wifi.
Prijzen: vanaf € 490 per week
Montespertoli-Florence
Casolare San Lorenzo 2 apt. voor 2+2 personen
Casolare San Lorenzo ligt in het hart van de Chianti op ongeveer 30 km van Florence. De hooggelegen Casolare biedt 10 zeer verzorgde en comfortabele appartementen voor 2+2 personen voor en 4+2 personen, ieder met privé terras. Zwembad 20 x 9 met apart kinderbad, tennisbaan.
Prijzen: vanaf € 560 per week
Florence- Montespertoli
Tenuta Tizzuali Corbezzolo 5+2 personen
Rustig gelegen, in de glooiende heuvels, zo typerend voor Toscane, maar op nog geen een half uur rijden van Florence, ligt Tenuta Tizzuali, met in het totaal 10 appartementen van 2 tot 8 personen.
Prijzen: vanaf € 1190 per week
Montaione
Brunelleschi, vrijstaand, 6+2 pers. La Valle
Vrijstaand huis Brunelleschi voor 6+2 personen ligt op het landgoed La Valle bij Montaione. Gedeeld zwembad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 925 per week
Montelupo
Tenuta Tizzuali apt. Rosmarino 4 pers.
In de Toscaanse heuvels, op nog geen een half uur rijden van Florence, ligt het landgoed met 10 vakantiewoningen variërend in grootte van 2 tot 8 personen. Het appartement Rosmarino is geschikt voor 4 personen met 2 slaapkamer en 1 badkamer. Airco en internet.
Prijzen: vanaf € 900 per week
Montaione
Apt. Michelangelo 6+2 pers. La Valle
Appartement Michelangelo 6+2 pers. bevindt zich op landgoed La Valle op 1 km afstand van Montaione. Zwembad 7 x 14 met apart kinderbad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 925 per week
Montaione
Appartement Rossini 2+1 pers.landgoed Fignano
Het begane grond appartement Rossini, 2+2 personen, 60m2, ligt op het landgoed Fignano, nabij Montaione.
Zwembad, wifi, satelliet tv
Prijzen: vanaf € 630 p.w.
Montaione
Apt. Raffaello 4+2 pers. La Valle
Appartement Raffaello, 4+2 pers. bevindt zich op landgoed La Valle op 1 km afstand van Montaione. Zwembad 7 x 14 met apart kinderbad, tennisbaan, wifi.
Prijzen: vanaf € 770 per week
Montaione
Casa Vivaldi, 9 pers, landgoed Fignano
Casa Vivaldi is een 9-persoons appartement, gelegen op de 1e etage van de Casa Grande, op het landgoed Fignano. In de Casa Grande bevinden zich nog 2 andere appartementen. Gedeeld zwembad, wifi.
Prijzen: vanaf € 1180 per week
Montaione - Iano
Agriturismo Soiano, 3 apt. 4+2 pers
Drie appartementen voor 4+2 personen in mooi gelegen Agriturismo ten zuiden van Florence, nabij Montaione. Restaurant, zwembad met kinderbad, wifi.
Prijzen: vanaf € 760 per week
Montaione
Casa Puccini, 8 personen, landgoed Fignano
Casa Puccini is een 8-persoons appartement, gelegen in de Casa Grande, op het landgoed Fignano. In de Casa Grande bevinden zich nog 2 andere appartementen. Gedeeld zwembad, wifi.
Prijzen: vanaf € 1315 per week
Volterra
Podere Campaini, 4 apt. 4+2 personen
Toscane, vier appartementen voor 4+2 personen in prachtig gelegen Agriturismo, slechts12 km van Volterra. Zwembad, wifi, airco.
Prijzen: vanaf € 595 per week
Volterra
Podere Campaini 2 apt. voor 2+2 personen
Toscane, twee appartementen voor 2+2 personen in sfeervolle Agriturismo op slechts 12 km van Volterra. Zwembad, wifi, airco.
Prijzen: vanaf € 490 per week
Montaione - Iano
Agriturismo Soiano, 4 apt. 2+1 pers
Agriturismo Soiano, met 4 appartementen voor 2+1 pers. prachtig gelegen bij Iano, ten zuiden van Florence. Zwembad, fitness, restaurant, wifi.

Prijzen: vanaf € 710,- per week
Staggia
Podere di Staggia 4 apt. 2-4 pers.
Podere di Staggia is een vrijstaand huis in de Chianti met 4 appartementen waarvan drie voor 4 personen en een voor 2 personen, allen met privé terras.
Prachtig gelegen zwembad 6 x 15. Wifi aanwezig
Prijzen: vanaf € 400 per week
Castellina in Chianti
Borgo Sicelle, apt voor 6 personen
Toscane, Chianti. Borgo in het hart van de Chianti, tussen de mooie stadjes Greve en Castellina, op 25 km van Florence. De gerenoveerde borgo huisvest 10 appartementen, voor 2, 4 tot 6 personen. Zwembad op panoramische positie, wifi
Prijzen: vanaf € 1155 per week
Montespertoli- Florence
Casolare San Lorenzo 8 apt. 4+2 personen
Casolare San Lorenzo ligt in het hart van de Chianti op ongeveer 30 km van Florence. De hooggelegen Casolare biedt 10 zeer verzorgde en comfortabele appartementen voor 2+2 en 4+2 personen, privé terras.
Zwembad 20 x 9 met apart kinderbad, tennisbaan.
Prijzen: vanaf € 690 p.w.
Florence - Montespertoli
Tenuta Tizzuali, apt. Iris 8 personen
Tenuta Tizzuali is rustig gelegen, In de Toscaanse heuvels, tussen de wijnvelden en toch op nog geen een half uur rijden van Florence. In het totaal 13 appartementen voor 2 tot 8 personen. Airco, Wifi, zwembad.
Prijzen: vanaf € 1240 per week
Montaione - San Vivaldo
Agriturismo Le Capanne, 3 apt: 7, 4 en 2 pers.
Agriturismo Le Capanne is rustig gelegen in de glooiende heuvels van Toscane nabij San Vivaldo.
De voormalige boerderij is verdeeld in drie appartementen voor 2, 4 en 7 personen elk met eigen entree en terras. Zwembad 6 x 12.
Prijzen: vanaf € 410 per week
San Gimignano
Fattoria Paterno 3 appartementen voor 2+2 personen
Toscane, San Gimignano, voormalige boerderij rustig gelegen 2 km buiten San Gimignano, 6 verzorgde appartementen waarvan 4 apt. voor 2+2 personen.
Mooi gelegen zwembad 14 x 7, Wifi, Airco
Prijzen: vanaf € 800 per week
Montecatini Val di Cecina
Relais Melograno 3 apt. 2+2 personen
Toscaanse kust, Montecatini val di Cecina. Voormalige Toscaanse boerderij, prachtig gelegen tussen Volterra en de Toscaanse kust. Recentelijk gerestaureerd tot een comfortabele vakantiewoning met 6 sfeervolle appartementen waarvan 3 voor 2+2 personen.
Internet, zwembad 16 x 8.
Prijzen: vanaf € 409 per week.

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap
echo '
'	;