Menu

Vakantiehuis Toscane

Zoekt u een fijn vakantiehuis in Toscane? Homes to Remember helpt u graag met het vinden van een vakantiehuis waar u zich thuis voelt. Wij bieden met recht Homes to Remember!

Uw vakantiehuis in Toscane is door ons persoonlijk met zorg geselecteerd. Wij letten vooral op aantrekkelijke ligging, op rust en op een mooi uitzicht. Uw vakantievilla of agriturismo is goed uitgerust, veelal met wifi, soms met airconditioning en heeft veelal een zwembad. Hieronder vindt u meer informatie over Toscane en dan met name de streek rondom Siena. U kunt ook direct naar ons aanbod om zo het perfecte vakantiehuis in Toscane te vinden. Wij bieden ook vakantiewoningen en agriturismo's aan in andere streken van Italië.

Siena en omgeving
Siena een groot architectuur museum. Vanuit uw vakantiehuis rijdt u makkelijk naar Siena wandelt door de oude straten dwaalt u door de historie van de stad. Centraal in het historisch stadscentrum ligt het schelpvormige Piazza del Campo, één van de mooiste pleinen ter wereld. Tweemaal per jaar, in juli en augustus, wordt er op het Piazza del Campo Il Palio gereden. Il Palio is een wedstrijd tussen de verschillende wijken (Contrades) van Siena. winnaar.

Crete Senese
Een van de meest bijzondere landschappen van Toscane ligt ten zuidoosten van Siena. De kenmerkende en prachtige grijze kleur van de bodem geeft het landschap een speciale dimensie. De Crete is een paradijs voor fotografen, en mag niet worden gemist door iedereen die Toscane bezoekt. In dit gebiedt bieden wij diverse vakantiehuizen aan, onder meer de mooie plaatsjes Asciano, Buonconvento, Monteroni d'Arbia, Rapolano Terme en San Giovanni d'Asso Onderdeel van de Crete is de Val d'Orcia of Valdorcia, waar wij ook diverse vakantieaccommodaties aanbieden. Het landschap in en rond de Val d'Orcia wordt gekenmerkt door vergezichten van geploegd en gezaaid land zich uitstrekkend over lage heuvels, hier en

Sport
Vanuit uw vakantiehuis kunt u prachtige wandelingen maken. Ook wordt er veel gefietst in Toscane, zowel of de racefiets als op de mountainbike. Er zijn echter geen of nauwelijks fietspaden, er wordt hoofdzakelijk gefietst op de doorgaande weg. De Italiaanse automobilisten zijn hieraan gewend en houden goed afstand van de fietsers.

Vervoer
U kunt uw vakantiehuis in Toscane vanuit Nederland de auto bereiken in ongeveer anderhalve dag, de afstand is ongeveer 1500 km. Het beste kunt u de eerste dag aan de Zwitsers – Italiaanse grens overnachten. U kunt ook per AutoSlaap Trein naar uw vakantiehuis reizen, de eindbestemming Livorno is centraal gelegen in Toscane, een andere autoslaaptrein bestemming is Bologna. Pisa is het vliegveld waar veel low coast airlines zoals Transavia, Ryanair en Easyjet op vliegen. In Florence is eveneens een vliegveld.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Toscane? Bekijk ons complete aanbod en vindt het vakantiehuis naar uw wensen. Wilt u graag advies bij het kiezen van het perfecte vakantiehuis? Geen probleem, wij helpen u vraag. Neem contact op via (0294) 261678 of info@homes2remember.nl.

Ga naar de homepagina >

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap
echo '
'	;