Menu

Vakantiehuizen Toscane

Wie Toscane heeft gekozen als vakantiebestemming zal tijd te kort komen want Toscane biedt een diversiteit aan mogelijkheden en de landschappen hebben vele gezichten. Er is een ruim aanbod vakantiehuizen in Toscane. Voor iedereen is er wat wilt. Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de buurt van de mooie stadjes of zoekt u liever tussen de vakantiehuizen op het platteland van Toscane.

Wanneer u verblijft in een van de vakantiehuizen in de buurt van Florence? Dan is een bezoek aan deze prachtige stad een absolute must. Bezoek vanuit de vakantiehuizen deze prachtige stad met zijn prachtige Duomo, de Santa Croce, met fresco's van Giotto en de beroemde schilderijen in het Palazzo Uffizi. Naast de cultuur is Florence ook de winkelstad bij uitstek, zoals juwelen en leer. Florence; een stad waar u niet snel raakt uitgekeken en waar u graag zult terugkomen.
Maar naast Florence zijn er nog zoveel andere mooie steden en gebieden die u vanuit de vakantiehuizen in Toscane kunt bezoeken, zoals de Chianti streek met zijn prachtige wijnvelden, San Gimignano met zijn vele torens, of de prachtige stranden aan de Toscaanse kust.

Besluit u voor een vakantiehuis wat zuidelijker, bijvoorbeeld onder Siena, dan ziet u weer een heel ander Toscane. Nog steeds de kenmerken de cipressen rijden maar ook de glooiende heuvels van de Crete Senesi maat zijn aarde tinten.
De vakantiehuizen bij Cortona laat u kennismaken met weer een ander gezicht van Toscane, dit schilderachtige Etruskische stadje in de Toscaanse heuvels met zijn zicht op het Lago Trasimeno ligt in het westen van Toscane, tegen de grens met Umbrië. Huurt u hier uw vakantiehuis dan is dit een uitgelezen gebied voor het bezoeken van Arezzo en de mooie Val di Chiana, of genieten van de watersport bij het Lago Trasimeno.

Kortom in elke steek zijn er prachtige vakantiehuizen te vinden in Toscane. Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte vakantiehuis. Bekijk ons aanbod of neem contact op via (0294) 261678 of stuur een email naar info@homes2remember.nl

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap
echo '
'	;