Menu

Vakantiewoning Siena

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Siena? Dan bent u bij Homes to Remember aan het juiste adres. Siena is een historische stad gelegen in de regio Toscane in Midden-Italië. Met de auto bent u in anderhalve dag vanaf Nederland al in deze historische stad vol cultuur.

Centraal in deze stad ligt het Middeleeuwse plein Piazza del Campo. Dit is één van de mooiste pleinen ter wereld en wordt gedomineerd de Torre della Mangia en Palazzo Pubblico. De Torre della Mangia kunt u beklimmen en vanaf de top heeft u een prachtig uitzicht over heel Siena en omgeving. In Siena vindt u vele historische bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn.

Klimaat in Siena

Naast historische bezienswaardigheden is voor veel mensen ook het klimaat in Siena erg belangrijk. Het klimaat in Toscane is in de zomerperiode heet en droog en in de winter onvoorspelbaar. In de zomerperiode regent het zelden en worden er temperaturen tussen de 20°C en 35°C gehaald. Ook in de lente kunt u al genieten van heerlijke temperaturen rond de 20°C.  In ieder jaargetijde kunt u dus genieten van een vakantiehuis in Siena. 

Vakantiehuis Siena

Door ons brede aanbod vindt u altijd uw ideale vakantiehuis in Siena. Boek bij Homes to Remember en geniet van een onvergetelijke vakantie in een vakantiehuis in Siena. 

Vakantiehuis Siena - La Fattoria

Vakantiehuis Siena - La Colonica La Fattoria - Siena La Colonica - Siena

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap
echo '
'	;