Menu

Vakantiewoning Todi

Bij Homes to Remember vindt u uw ideale vakantiehuis in Todi. De stad Todi is gelegen in Midden-Italië in de streek Umbrië. Umbrië kenmerkt zich door de vele wijngaarden, olijfboomgaarden, akkers en heuvels. Onze vakantiehuisjes kijken uit op deze prachtige natuur.

In het stadje Todi kunt u genieten van de prachtige cultuur en bezienswaardigheden. Zo vindt u in Todi verschillende kerken en pleinen. Ook heeft Todi een aantal leuke winkeltjes. In de laatste week van juli vindt in Todi het Arte Festival plaats. Tijdens dit festival wordt er theater, zang, dans visuele kunst en poëzie uitgevoerd.

Klimaat in Todi

Todi heeft een heerlijk mediterraan klimaat. In de zomermaanden is het er warm en de winters zijn mild. Een zwembad bij uw vakantiehuis in Todi is dus geen overbodige luxe en is te vinden bij bijna ieder vakantiehuis in Todi. 

Vakantiehuis Todi

Voor een vakantiehuis in Todi bent u bij Homes to Remember aan het juiste adres. Wij kennen de streek en de huizen. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een passend advies over het vakantiehuis in Todi dat bij u past. 

Vakantiehuis Todi - Casa il Colle

Vakantiehuis Todi - Collelungo

Casa il Colle - Todi Collelungo - Todi

Vakantiehuis Todi - Collazzone

Vakantiehuis Todi - Casa Maria

Collazzone - Todi Casa Maria - Todi

Uitgelicht

Homes to Remember, specialist in de verhuur van vakantiewoningen in Italië
Tel. (0294) 261678, e-mail info@homes2remember.nl
Voorwaarden|Sitemap
echo '
'	;