Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023-2052000

Veelgestelde vragen over huur vakantiehuizen in Italië

In onderstaande vragen hebben we geprobeerd zo compleet mogelijk te zijn met de antwoorden op veelgestelde vragen over de accommodaties, vakantiehuizen die wij verhuren in Toscane, Umbrië en Le Marche. Mocht er hieronder een vraag of antwoord niet bij staan, vraag het ons dan gerust. Onze contactgegevens vind je hier.

De door ons aangeboden vakantiehuizen en appartementen staan zo zorgvuldig mogelijk beschreven. De vakantiehuizen / appartementen zijn compleet ingericht (ook in de keukens over het algemeen pannen, borden, over het algemeen een moka om koffie te maken, of een koffiemachine, glazen etc.) en nagenoeg alle accommodaties hebben wifi. Uiteraard kunnen er zaken ontbreken; als dat het geval is het voldoende om de eigenaar te vragen als er iets essentieels mist.

De keukens en kitchenettes zijn door de Italiaanse eigenaar voorzien van basis keukeninrichting en hebben een gas of elektrisch fornuis, een gootsteen en een koelkast met vriezer. Alle extra's zoals wasmachine, afwasmachine, oven, magnetron, staan zoveel mogelijk apart vermeld bij de omschrijving van de vakantiewoning. Dit is in alle regio's waar wij vakantiewoningen verhuren het geval: in Toscane, Umbrië en Le Marche.

Bestek, glazen en servies zijn in de vakantiewoningen aanwezig. Een elektrisch koffiezetapparaat (filter) behoort niet tot de standaarduitrusting, maar is in veel vakantiehuizen en vakantieappartementen wel beschikbaar. Soms staan er ook espresso- of Nespresso machines (of vergelijkbaar). Je kunt er vanuit gaan dat er in bijna iedere keuken een moka kofiieapparaat voor op het gas staat. Zie hier een leuk YouTube fimpje hoe dit werkt.

Ook een fluitketel behoort niet tot de standaard keukenuitrusting, (thee)water wordt meestal gekookt in een pan of potje op het gas. Een aardappelschilmesje en een knoflookknijper zul je niet snel in een Italiaanse keuken vinden, werk je hier graag mee, dan adviseren wij deze zelf mee te nemen. Dat geldt ook voor de Hollandse kaasschaaf. Overigens is het in Italië nog steeds gangbaar om drinkwater in flessen uit de supermarkt te gebruiken. Over het algemeen is water uit de kraan ook drinkbaar, maar vraag dat voor de zekerheid ter plekke even na. In diverse plaatsen (dorpjes en steden) bestaan er tappunten voor drinkwater, daar zijn flessen na te vullen tegen een zeer schappelijke prijs, vaak zowel bruisend (frizzante) als 'plat' water (naturale). Als je flessen uit de supermarkt bewaart en deze navult is dat voordeliger en bespaart een hoop plastic.

In de beschrijving op onze website en op de huurovereenkomst staat aangegeven of linnengoed in de prijs is inbegrepen bij de huur van de vakantiewoning, of apart afgerekend moet worden.

Bij het linnengoed zijn lakens, slopen, theedoeken en handdoeken inbegrepen, echter geen zwemhanddoeken (tenzij anders vermeld).

Wordt het linnengoed apart afgerekend, dan wordt dit in de regel bij aankomst of vertrek (verrekening met de borg) aan de eigenaar voldaan. Keukendoekjes en vaatdoekjes zitten niet in het linnengoedpakket.

Het linnengoed staat voor je klaar in het gehuurde huis en de bedden zijn opgemaakt.

Indien de huur langer is dan 1 week, wordt het linnengoed per week gewisseld; het linnenpakket wordt dan door de eigenaar aan de gasten overhandigd. Over het algemeen worden de bedden niet door de eigenaar opgemaakt tijdens een langer verblijf en is het gebruikelijk dat tussentijds verschonen van de bedden door de gasten zelf wordt gedaan.

De gemiddelde temperatuur in het midden van Italië: Toscane, Umbrië en Le Marche: Juni: ca. 25 graden Celcius, Juli ca. 27 graden Celsius, Augustus ca. 28 graden Celsius en September ca. 25 graden. Natuurlijk scheelt het of je in het binnenland zit of riching / aan de kust, maar dit is een aardige richtlijn. Een handige Italiaanse website om de temperaturen (en neerslag / wind van de afgelopen jaren per maand te zien is: https://www.ilmeteo.it/portale/archivio-meteo/Siena/2020/Luglio  In dit voorbeeld zie je Siena in Juli 2020. Je kunt de plaats invullen in het vakje 'Cerca'.

Na bevestiging van je boeking ontvang je van ons een email met de huurovereenkomst. In de begeleidende email zit een betaallink. Een voor de eerste termijn (30%) (bij aankomst over meer dan 2 maanden) en een tweede link voor de tweede termijn (resterende bedrag). Door hier op te klikken kun je eenvoudig betalen.

Wil je geen gebruik maken van de link, dan is overschrijven per bank uiteraard ook mogelijk. Het rekeningnummer staat op de huurovereenkomst. Voor onze administratie en reserveringssysteem is het wel het prettigste als van de betaallink gebruik gemaakt wordt. De links zorgen ervoor dat wij een melding krijgen dat je betaling gedaan is.

Twee maanden voor vertrek ontvang je volledigheidshalve nog een keer de tweede betaallink per email. Nadat de gehele huursom bij ons binnen is, ontvang je een voucher en routebeschrijving.

Indien je binnen twee maanden vertrekt, staat er slechts 1 betaallink voor de gehele huursom (zie s.v.p. ook onze algemene voorwaarden).

Het komt bij uitzondering voor dat eigenaren afwijken van de betalingstermijnen en de eerste termijn sneller willen ontvangen, of de annuleringsvoorwaarden afwijken van de genoemde in onze algemene voorwaarden. Indien dat het geval is geven wij dit aan bij bij boeking.

LET OP: bij onder meer gmail adressen komt het wel eens voor dat de bevestiging in de spambox terecht komt, dus verstandig deze te controleren ten tijde van de boeking.

Alle vakantiehuizen, vakantievilla's en vakantie-appartementen die wij op onze website aanbieden in Toscane, Umbrië en De Marken zijn door ons, of onze vertegenwoordigers, persoonlijk bezocht. Wij kunnen dus vele vragen beantwoorden, zoals de ligging, het uitzicht, het kwaliteitsniveau, etc. Dat doen we graag, neem gerust contact op bij vragen.

Het aantal personen dat maximaal in de door ons aangeboden Italiaanse vakantiewoningen kan verblijven is gebaseerd op het aantal slaapplaatsen. Dit is in alle regio's waar wij vakantiewoningen verhuren het geval: in Toscane, Umbrië en Le Marche.

In de omschrijving van een huis staat soms +2 (bijvoorbeeld 4+2). Dit heeft betrekking op het aantal slaapplaatsen en het maximaal aantal personen dat in de woning mag overnachten. Bij het voorbeeld 4+2 betekent dat, dat er 4 bedden aanwezig zijn (al dan niet een tweepersoonsbed en twee losse bedden, dit staat over het algemeen omschreven). +2 betekent dat er een slaapbank in de vakantiewoning staat die plaats biedt aan 2 extra personen.

Niet iedere slaapbank is even groot en comfortabel, vandaar dat veel gasten er voor kiezen een dergelijke slaapbank voor 1 persoon te benutten.

In principe zijn de accommodaties op onze site per week te boeken. Zeker in het hoogseizoen verhuren eigenaren alleen per week en van zaterdag tot zaterdag. Daar hebben we onze zoekfunctie ook op ingericht.

Bij iedere accommodatie staat een beschikbaarheidskalender. Je kunt in deze kalender op de dag klikken vanaf wanneer je de woning wilt huren. In het hoogseizoen - 1 juni tot eind augustus - kun je hier alleen een zaterdag kiezen. Buiten het hoogseizoen (voor- en naseizoen) is iedere dag te selecteren, met een minimum verblijf van 7 nachten.

Onderin het formulier kun je het aantal dagen aangeven indien dit afwijkt van een volle week. Wij stemmen dan af met de eigenaar en overleggen de mogelijkheden met je.

Nagenoeg alle vakantiewoningen die wij verhuren hebben internet / wifi.

Internet in Italië wordt steeds beter, maar het kan gebeuren dat het internet / wifi in de gehuurde accommodatie niet optimaal werkt en de internetsnelheid kan niet gegarandeerd worden. Soms belemmeren de landelijke ligging of dikke muren van het huis goede ontvangst binnen en is er alleen ontvangst buiten. Bij een agriturismo kan het ook voorkomen dat er alleen internet op een centrale plek, of in de buurt van de receptie is.

Is er geen internet aanwezig, dan adviseren wij om ter plekke een internet-usbstick / dongel met internet tegoed aan te schaffen. Deze zijn in bijna elke Italiaanse stad te koop, neem dan de provider die in de regio de beste ontvangst heeft, men kan daar ter plekke goed over adviseren.

Uiteraard kun je ook de 3G of 4G of de hotspot van je mobiele telefoon benutten.

Waar een zwembad aanwezig is staat de afmeting er in de regel in de omschrijving van de vakantiewoning bij, evenals de periode waarin het zwembad open is. Soms kan het zwembad op verzoek van de gast eerder geopend worden, dan wel langer openblijven, dit dient bij de boeking te worden besproken. Het eventueel daaraan verbonden prijsverschil wordt dan in rekening gebracht.

In Umbrië en De Marken en in sommige delen van Toscane mogen de zwembaden niet dieper zijn dan 1.50 meter, de eigenaar dient zich hieraan te houden. Doet hij dit niet dan wacht hem een fikse boete of sluiting van het zwembad.

De eigenaar of zijn vertegenwoordiger moet het zwembad regelmatig schoonmaken. Hiervoor zal hij op gezette tijden langskomen en respecteert daarbij zoveel mogelijk de privacy van de gasten. Bij vakantiehuizen met privézwembad komt de eigenaar, of iemand die het zwembad voor hem/haar reinigt, vaak vroeg inde ochtend, zodat het zwembad weer schoon is nog voordat de gasten er die dag gebruik van maken. 

Het gebruik van het zwembad is alleen toegestaan aan diegenen die bij het gezelschap horen dat de vakantiewoning heeft gehuurd en bij de eigenaar in de gehuurde periode bekend zijn / geregistreerd staan. Deel je het zwembad met andere aanwezige appartementen dan staat dit vermeld in de beschrijving op de website. Deel je het zwembad met de eigenaar (wat sporadisch voorkomt), dan wordt het ook vermeld, de eigenaar is dan vrij het zwembad naar eigen goeddunken te gebruiken.

Indien bij de vakantiewoning een tuin aanwezig is zal deze onderhouden moeten worden. De eigenaar of zijn vertegenwoordiger zal hiervoor regelmatig langskomen, indien mogelijk zal de huurder over deze tijden worden ingelicht.

Voorzichtigheid in gebruik van de barbecue door de huurders (denk aan brandgevaar / schade aan de tuin / afval) wordt door de Italiaans eigenaren zeer op prijs gesteld.

Italiaanse bedden: allereerst bekijken wij bij de vakantiewoningen in Toscane, Umbrië en De Marken tijdens de selectie en tussentijdse bezoeken ook de kwaliteit van de bedden en wijzen de eigenaren erop dat deze van goede kwaliteit moeten zijn.

Een 2-persoons bed is over het algemeen tussen de 1.60 meter en 1.80 meter breed, 1-persoons bedden over het algemeen tussen de 80 en 90 cm breed. Een twijfelaar is gemiddeld 1.20 meter tot 1.40 meter breed.

Slaapbanken verschillen vaak in afmeting, maar hebben over het algemeen een breedte van circa 1.40 meter. Niet iedere slaapbank is even groot en comfortabel, vandaar dat veel gasten er voor kiezen een dergelijke slaapbank voor 1 persoon te benutten.

In bijna alle gevallen zijn een babybedje en/of kinderstoel aanwezig in de vakantiewoning. Belangrijk is wel om deze tijdens de boeking te reserveren, zodat dit voor aankomst door de eigenaar klaargezet kan worden.

Ook als er meer kinderstoelen of babybedjes nodig zijn kunnen we dit tijdens de boeking bespreken en reserveren. Soms wordt voor de huur wat extra gerekend en soms ook niet.

In de regel is linnengoed inbegrepen. Voor de zekerheid een extra set van huis meenemen kan geen kwaad, ook als het tussentijds onverhoopt vies wordt.

Italië heeft een voltage van 220 Volt, echter niet elke stekker past in het stopcontact, met name de geaarde stekkers passen niet (altijd). Een tip daarom om een verloopstekker mee te nemen.

Stroomverbruik is over het algemeen inbegrepen in de prijs. Met name in Umbrië komt het voor dat de elektriciteit apart afgerekend moet worden. Hou er s.v.p. extra rekening mee bij de huizen waar dat het geval is, dat de prijs van energie hoger ligt dan in de rest van Europa. Een website met indicatie van de prijzen per kWh in Italië vind je via deze link (regionaal kan e.e.a. afwijken).

Om niet met een hoge rekening geconfronteerd te worden, adviseren wij de airconditioning, de lichten en verwarming (voor-of naseizoen) bij vertrek uit te doen / laag te zetten. Vanuit duurzaam oogpunt is het uiteraard verstandig zuinig met energie om te gaan.

In sommige huizen is het niet mogelijk om op hetzelfde moment meerdere elektrische apparaten te gebruiken (bijvoorbeeld oven en afwasmachine gelijktijdig). In Umbrië is het verzoek om geen elektrische of hybride auto's bij de vakantiewoning op te laden i.v.m. mogelijke overbelasting (zie voor opladen van de auto elders op deze pagina veelgestelde vragen).

Of het opladen van de auto bij de accommodatie / vakantiewoning wel of niet mogelijk is, hangt van de eigenaar af. Soms zijn er laadpalen, ook voor Tesla (bijvoorbeeld bij deze agriturismo in Toscane). Maar bij de vakantiewoningen in Umbrië die wij aanbieden is het uitdrukkelijke verzoek de auto niet op te laden bij de vakantiewoning om overbelasting te voorkomen.

Ook in Italië zijn er publieke laadpalen, alhoewel het er (lang) niet zoveel zijn als in Nederland (stand: 2020). Via diverse apps of websites (zie onze pagina duurzaamheid) zijn laadpalen te vinden.

Veel huizen hebben dikke muren in Italië en zijn voldoende koel binnen. Toch komt het steeds vaker voor dat er airconditioning aanwezig is, dit staat vermeld bij de omschrijving van de vakantiewoning. 

Het gebruik van de airconditioning is over het algemeen niet in de huurprijs inbegrepen en dient bij vertrek te worden afgerekend.

Hier geldt het advies vanwege de hoge energieprijzen (en voor ons milieu) - zie het punt bij veelgestelde vragen hierboven - de airconditioning met beleid te gebruiken en niet aan te laten staan bij afwezigheid.

Tip: laat overdag de luiken dicht, zodat het in de avond en nacht binnen ook koel is.

Waterverbruik is in de huurprijs van de vakantiewoning inbegrepen. Dit is in alle regio's waar wij vakantiewoningen verhuren het geval: in Toscane, Umbrië en Le Marche.

In de zomer kan het (zeer sporadisch) gebeuren dat door de hoge temperaturen er een watertekort optreedt en het water door de lokale overheid tijdelijk wordt afgesloten. De huiseigenaren kunnen hier niets aan doen.

Sommige huizen betrekken hun water uit een bron, deze blijft dan wel in werking.

Wij adviseren onze klanten behoedzaam met het water om te gaan.

Drinkwater is over het algemeen (licht) gechloreerd. Het is drinkbaar over het algemeen, maar vraag het voor de zekerheid na bij de eigenaar.

Wij adviseren voor het drinkwater om water uit flessen te gebruiken en bij de eigenaar na te vragen of het water uit de kraan drinkwater is. Dit scheelt per regio.

In iedere supermarkt zijn flessen drinkwater verkrijgbaar, frizzante (met koolzuur), of naturale (zonder koolzuur). Vaak zijn er in dorps- of stadcentra tappunten voor water, waar je eventueel zelf flessen kunt afvullen.

Verwarming is merendeels niet bij de huurprijs van de Italiaanse vakantiewoning inbegrepen. Is de prijs vastgesteld op een bedrag per uur, dan vind je dit bedrag beschreven op de website en in de huurovereenkomst. Vaak loopt het verbruik via een gasmeter, waardoor het verbruik te volgen is. De beginstand wordt bij aankomst door de eigenaar van de meter afgelezen en de eindstand bij vertrek. Gas is duur in Italië, de prijs van het gebruik kan oplopen.

Gas voor koken en warm water is altijd bij de prijs inbegrepen.

De prijs per m3 staat doorgaans vermeld op de website en in de huurovereenkomst. Staat dit er niet op, dan is dit na te vragen bij de eigenaar tijdens het verblijf.

Haardhout
Hout voor de open haard kan vaak ter plekke worden aangeschaft en zit soms wel en soms niet in de huurprijs, dit veschilt per vakantiewoning.

Indien er een barbecue aanwezig is bij de vakantiewoning, staat dit aangegeven in de beschrijving op de website.

De barbecue kan in grootte verschillen, is soms ingebouwd en soms verrijdbaar.

Zijn er op de lokatie / agriturismo meerdere appartementen aanwezig, dan kan het zijn dat de barbecue gedeeld wordt met de andere huurders.

Houtskool voor de barbecue is zelf aan te schaffen en op eigen kosten te koop in de meeste supermarkten.

Het kan voorkomen dat vanwege grote droogte er door de lokale overheid een verbod wordt uitgevaardigd voor het gebruik van de barbecue. Als dit het dit geval is zal de eigenaar zijn gasten hierover inlichten. Wij, noch de eigenaren, kunnen hiervoor aansprakelijk gesteld worden. 

Voorzichtigheid in gebruik van de barbecue door de huurders (denk aan brandgevaar / schade aan de tuin / afval) wordt door de Italiaans eigenaren zeer op prijs gesteld.

 

De eindschoonmaak zit doorgaans bij de huurprijs van de vakantiewoning inbegrepen. Indien dit niet het geval is staat dit bij de omschrijving van de accommodatie op de website en op de huurovereenkomst aangegeven.

Meestal wordt het bedrag voor de eindschoonmaak ingehouden van de borgsom. In sommige gevallen dient de eindschoonmaak vooraf voldaan te worden.

Over het algemeen staat in de beschrijving aangegeven of huisdieren al dan niet welkom zijn. Bij de zoekfunctie kan dit ook aangegeven worden, zodat dit in de selectie van vakantiewoningen meegenomen wordt. Ook is het icoon van een hond te zien bij woningen waar de trouwe viervoeter (of een ander huisdier) mee kan/mag.

Wil je een huisdier meenemen, dan kan dit bij de boeking aangegeven worden. Een huisdier wordt alleen toegelaten met toestemming van de eigenaar, dit wordt vermeld op de huurovereenkomst en op de voucher. Soms kan het zijn dat huisdieren wel mee mogen, maar er per accommodatie een limiet is voor het totaal aantal huisdieren dat door gasten kan worden meegenomen, bijvoorbeeld bij een agriturismo met meerdere appartementen.

Sommige eigenaren rekenen een supplement voor de aanwezigheid van een huisdier, de hoogte hiervan is terug te vinden op de website en in de huurovereenkomst.

Huisdieren dienen aangelijnd te worden en mogen nooit nabij- of in het zwembad. Overleg s.v.p. bij aankomst bij de vakantiewoning in Italië met de eigenaar wat de richtlijnen zijn.

Omgevingsgeluiden in Toscane, Umbrië en De Marken
Veel van onze vakantie-accommodaties liggen op het platteland, echter totale stilte kan niet gegarandeerd worden. Er kan landbouwgrond zijn die bewerkt moet worden en daardoor kun je geluid horen van de hieraan verbonden activiteiten.

Ook is het mogelijk geluid te horen van dieren van de in de omgeving gelegen boerderijen of huizen. Kerkklokken kunnen op verschillende tijden geluid worden.

Geluisdoverlast
Het spreekt voor zich dat eigenaar en gasten onderling rekening met elkaar houden indien er meerdere appartementen zijn. Luide muziek rond het appartement/de vakantiewoning en zwembad met meerdere gasten wordt in italië over het algemeen niet erg op prijs gesteld.

Een deel van onze huizen wordt bereikt via onverharde wegen, een normaal verschijnsel in Italië, deze strade bianche. De conditie van die wegen kan verschillen en is niet altijd even goed vanwege de weersomstandigheden.

Omdat de toegangswegen vaak onderhouden worden door de lokale overheid, kan de eigenaar vaak weinig doen aan de staat van de toegangsweg.

Wij adviseren op onverharde wegen in een lage versnelling langzaam te rijden. Homes to Remember noch de eigenaar kan verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade aan de auto ten gevolge van de kwaliteit van de wegen.

Vindbaarheid vakantiewoning
Meer en meer wordt gebruik gemaakt van navigatiesystemen. De accommodaties liggen echter vaak op plekken die moeilijk of op sommige navigatiesystemen niet gevonden worden. De kans bestaat dat je de woning niet zo snel kunt vinden als je gewend bent in ons land.

Daarom raden wij je met klem aan vooral de routebeschrijving mee te nemen, die je ontvangt voor vertrek en na volledige betaling van de reservering. Op de routebeschrijving staan ook vaak de GPS coördinaten, maar zelfs dan kan het voorkomen dat je navigatiesysteem je niet geheel exact naar het adres leidt. 

En een tip: hou er bij aankomst rekening mee dat je wellicht even moet zoeken of het niet zo snel te vnden is als je had gedacht.

Eenmaal gevonden is de beloning en de ligging meestal de moeite waard!

Na betaling van de tweede termijn, of van de gehele huursom, ontvang je een voucher en routebeschrijving. Het verzoek om deze voucher bij aankomst aan de eigenaar of zijn vertegenwoordiger te overhandigen.

Op de voucher staat je naam, er is aangegeven dat de huursom is voldaan, het aantal personen die in de door jou gehuurde accommodatie zullen verblijven. Plus de hoogte van de (eventuele) borgsom, wanneer je het huis/appartement kunt betrekken en hoe laat de accommodatie uiterlijk verlaten dient te worden.

Tevens staan op de voucher eventuele extra kosten zoals eindschoonmaak en kosten van de verwarming, energie en airco aangegeven.

Op de routebeschrijving staan naast de route ook de contactgegevens van de eigenaar of de vertegenwoordiger ter plekke. Dit in geval je vervroegt of verlaat bent bij aankomst, of indien er eventueel hulp nodig is bij het vinden van de vakantiewoning.

De laatste jaren is in steeds meer gebieden in Italië toeristenbelasting ingevoerd. De hoogte hiervan verschilt, maar ligt over het algemeen tussen de € 1 en € 2 per persoon per nacht. Voor kinderen tot een bepaalde leeftijd hoeft vaak geen toeristenbelasting betaald te worden. Dit kan per plaats en regio verschillen. En soms is het aantal nachten gemaximaliseerd en betaal je bijvoorbeeld bij een verblijf van 14 dagen slechts voor 10 dagen.

Indien er bij de accommodatie toeristenbelasting betaalt dient te worden, dan staat dit aangegeven op de voucher.

Het kan echter gebeuren dat de toeristenbelasting zo recent is ingevoerd dat wij daar niet van op de hoogte zijn en het dus niet op de voucher staat.

Homes to Remember is niet aansprakelijk indien er toeristenbelasting betaald moet worden en dit niet in de huurovereenkomst of op de aankomstvoucher staat en ook niet verantwoordelijk voor de hoogte van de toeristenbelasting.

Vakantievilla's en vakantiehuizen
In diverse privé vakantiewoningen die wij verhuren in zowel Toscane, Umbrië en Le Marche kan een kok de lunch of het diner verzorgen. In het geval je deze kookservice wilt, kunnen we dit overleggen met de eigenaar. Soms is dat een kok uit een restaurant in de buurt, maar het komt ook voor dat een van de familieleden heerlijke lokale Italiaanse gerechten bereidt. Je kunt ook aangeven dat je dit enkele keren tijdens de vakantie wilt. Wij kunnen dit op aanvraag voor je aanvragen. Betaling gaat ter plekke. Een van de villa's waar deze service mogelijk is Villa Le Stelle nabij Cortona.

Agriturismi
Bij diverse agriturismo's die wij verhuren wordt gekookt. vaak zijn dit restaurants / keukens waar alleen voor de gasten gekookt wordt en niet voor mensen van buitenaf. Veelal zijn dit traditionele en lokale Italiaanse (familie) gerechten. Ook worden er op diverse agriturismi pizza-avonden georganiseerd, zoals bij Agriturismo Elisa.

Het afsluiten van een reisverzekering raden wij onze klanten aan. In geval van annulering kan dit handig zijn. Onze annuleringsvoorwaarden vind je via deze link en onderin bij de algemene voorwaarden.

Met deze pagina veelgestelde vragen proberen we zoveel mogelijk onderwerpen te behandelen en ook waar nodig te specificeren naar de regio's waar wij vakantiewoningen verhuren: Toscane, Umbrië en De Marken (Le Marche).

Zodat dit vooraf aan je vakantie / boeking of tijdens je verblijf in Italië inzichten en antwoorden geeft.

Mis je informatie of een onderwerp?

Neem gerust contact op of tip ons!

Contact met Homes to Remember

Agriturismo Paciano, 4 appartementen 4-8 personen

Paciano - Umbrië

4 unieke appartementen
4-8 personen
Gedeeld zwembad
Centraal en rustig gelegen

Monte Nerone, 5 appartementen 4 tot 6 personen

Piobicco - agriturismo - De Marken

5 appartementen
4 tot 6 personen
begane grond
1e etage
18 m2-130 m2
Oplaadpunt voor elektrische en hybride auto's

Villa Girasole, vrijstaand huis 8+1 personen

Cortona - Toscane

8+1 personen
240 m2
4 slaapkamers
3 badkamers
Privé zwembad
Veranda
Uniek gelegen
BEKIJK ONS AANBOD VAKANTIEHUIZEN TOSCANE, UMBRIË & LE MARCHE