Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023 - 2052000

Hoe zoeken en boeken?


VIND JE VAKANTIEWONING IN ITALIË

Onze manier van werken is eigenlijk heel eenvoudig. Homes to Remember heeft afspraken met de eigenaren van door ons persoonlijk bezochte vakantiewoningen in Toscane, Umbrië en Le Marche (De Marken). Dat zijn vrijstaande vakantiehuizen, vakantievilla's met zwembad en vakantie-appartementen in traditionele landhuizen en agriturismo's (landelijk gelegen accommodaties bij eigenaren van een agrarisch bedrijf, meestal wijnbouw, olijven, graan, zonnebloemen), borgo's en tenuta's, veelal met gedeeld zwembad. Sommige van deze huizen zijn al generaties lang in de Italiaanse families. Wij kennen de huizen en werken op basis van beschikbaarheid en aanvraag. De beschikbaarheid wordt zo goed mogelijk bijgehouden, vandaar dat je via het zoekmenu op periode kunt zoeken. Heb je een vakantiewoning gevonden waar je naartoe wilt of meer informatie over wilt ontvangen, dan kun je eenvoudig het formulier bij deze woning invullen onder het tabblad 'Reserveren/Aanvragen'.

WAAROM EEN VAKANTIEHUIS IN ITALIË BOEKEN MET HOMES TO REMEMBER?

  • Wij bezoeken alle woningen zelf
  • De vakantiewoningen zijn van Italiaanse eigenaren
  • Wij kennen de eigenaren / hun vertegenwoordigers ter plaatse en hebben hier regelmatig contact mee
  • Heb je specifieke vragen over een vakantiewoning? Wij kunnen je de details geven
  • Op basis van je vakantiewensen kunnen we een selectie aanbieden van vakantiewoningen in de 3 regio's: Toscane, Umbrië en Le Marche

PER WEEK?
In principe zijn de accommodaties op onze site per week te boeken. Zeker in het hoogseizoen verhuren eigenaren alleen per week en van zaterdag tot zaterdag. Daar hebben we onze zoekfunctie ook op ingericht. Bij iedere accommodatie staat een beschikbaarheidskalender. Je kunt in deze kalender op de dag klikken vanaf wanneer je de woning wilt huren. In het hoogseizoen - 1 juni tot eind augustus - kun je hier alleen een zaterdag kiezen. Buiten het hoogseizoen (voor- en naseizoen) is iedere dag te selecteren, met een minimum verblijf van 7 dagen. Onderin het formulier kun je het aantal dagen aangeven indien dit afwijkt van een volle week. Wij stemmen dan af met de eigenaar en overleggen de mogelijkheden met je.

Nog een ervaringstip die we willen delen: als je ergens langer verblijft leer je de directe omgeving wel beter kennen. Over het algemeen is er rond de vakantiewoningen van Homes to Remember zoveel te zien, te doen en te genieten dat een week soms zelfs te kort is. Zeker in deze gehaaste tijden is ons devies: take it slow, of zoals men in Italië zegt: il dolce far niente. Geniet en maak de omgeving je eigen! Zodat je er na de vakantie nog vaak aan terugdenkt.

GELIJK BOEKEN / OPTIE / EERST MEER INFORMATIE?
Als een vakantiewoning op onze website hebt gevonden die je wilt boeken, kun je op de pagina van de woning op het formulier onder het tabblab 'Reserveren/Aanvragen' je gegevens invullen.
- Wil je eerst nog meer informatie? Dan kun je dat aanvinken onderin hetzelfde formulier, we nemen dan contact met je op.
- Wil je nog even bedenktijd? Dan zullen wij een vrijblijvende optie aanvragen in Italië om de woning maximaal enkele dagen voor je vast te houden, we geven aan tot wanneer de optie geldig is. Als je niet overgaat tot boeking is de eigernaar van de woning na de afgesproken tijd vrij om de woning weer aan te bieden aan andere geïnteresseerden.
- Heb je besloten definitief te boeken, dan maken wij de boeking voor je in orde en ontvang je een huurovereenkomst met het verzoek een deel aan te betalen. Het restant van de boeking dient 2 maanden voor vertrek voldaan te worden. Dan ontvang je van ons een aankomstvoucher en routebeschrijving met alle gegevens van de vakantiewoning. Bij boekingen met vertrek binnen twee maanden verzoeken we je het volledige huurbedrag in een keer te voldoen. Meer informatie over termijnen en voorwaarden zijn te vinden in de huurvoorwaarden.

EERST MEER WETEN?
Als je meer wilt weten kun je ons contact met ons opnemen, telefonisch (op werkdagen) of mailen, of het vakje aanvinken in het formulier "Ik ontvang graag eerst nog extra informatie" in het formulier bij de vakantiewoning. We nemen dan spoedig contact met je op.

AANTAL PERSONEN PER VAKANTIEWONING
Bij het aantal personen dat in de vakantiewoningen op onze website kan slapen wordt geregeld +2 genoemd. Zoals 4+2: in dat geval zijn er 4 bedden en kunnen er 2 extra personen overnachten op een slaapbank.

 

bekijk veelgestelde vragen

 

Voorbeelden van vakantiewoningen in de regio Umbrië

Borgo Aquilone, 5 appartementen 2-6 personen

Marsciano - Umbrië

5 appartementen
2 - 6 personen
1- 3 slaapkamers
50 - 110 m2
unieke borgo en ligging

Malagronda, 4 appartementen voor 4+2 personen

Citta della Pieve- agriturismo Umbrië

4 appartementen
4+2 personen
op de grens Umbrië & Toscane
begane grond
1e etage

Villa Torgiano, vrijstaand huis 6 personen

Torgiano - Umbrië

6 personen
100 m2
privézwembad
3 slaapkamers
2 badkamers
begane grond
uitzicht over vallei